یازده گیاه دارویی که سبب پایین آمدن قند خون میشوند
سیر از سبزیهایی است که تاریخی بسیار کهن دارد این گیاه حداقل ۳ هزار سال در طب چین کاربرد داشته است، پیاز نیز یکی از قدیمی ترین گیاهان زراعی است که از هزاران سال قبل به عنوان طعم دهنده غذاها و همچنین دارو از آن استفاده میشود. ترکیبات فعال گوگردی مانند آلیل پروپیل دی سولفید موجود در پیاز و اکسید آلیل دی سولفید موجود در سیر نقش اصلی را در کاهش قندخون دارند پیاز و سیر سبب افزایش میزان انسولین در خون میشوند هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد قند خون بیشتر کاهش مییابد. مصرف قرصهای سیر به میزان ۲۴۰۰ میلی گرم در روز به مدت ۳ ماه قند خون را مختصرا کاهش میدهد. گیاهان دارویی توسط بیماران دیابتی تحت هیچ شرایطی نباید بدون نظر تیم پزشکیمصرفشوند