برای درمان از سیر خام استفاده کنید

چه اندازه درباره خواص درمانی سیر می دانید

سیر یکی از معدود محصولات مورد استفاده در سیستم درمانی باستانی شامل آیورودا هند، پشکی سنتی چین و پزشکی سنتی اروپا بوده است. هزاران سال است که از سیر برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود. نام آن در قدیمیترین متون پزشکی جهان نیز ذکر شده است. 
سیر ماده غذایی خوشبویی نیست اما از فواید سلامت بسیاری برخوردار است و افراد بسیاری در سراسر جهان از آن به انواع مختلف استفاده می‌کنند. سیر ماده غذایی قدرتمندی است و تنها یک حبه از آن می‌تواند عطر و طعم متفاوتی به غذای موجود در یک قابلمه بزرگ ببخشد، بسیاری اغلب به اشتباه سیر را یک گیاه دارویی یا ادویه در نظر می‌گیرند اما از لحاظ فنی، سیر یک سبزی در خانواده ای مشابه با پیاز ، تره فرنگی و موسیر است. 
سير یکی از معدود محصولات مورد استفاده در سه سیستم درمانی باستانی شامل آیوروداهند، پزشکی سنتی چین و پزشکی سنتی اروپا بوده است. هزاران سال است که از سیر برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود. نام آن در قدیمی ترین متون پزشکی جهان نیز ذکر شده است. 
اگرچه مصرف سیر پخته همچنان فواید مختلفی را ارائه می‌کند اما مصرف این ماده غذایی به صورت خام از تاثیر و کارایی به مراتب بیشتری برای بهبود سلامت برخوردار است. 

فواید سلامت سیر خام

سیر خام به عنوان یک ابر ماده غذایی شناخته می‌شود که سرشار از مواد مغذی است و محصولی سودمند برای سلامت و بهزیستی انسان در نظر گرفته می‌شود. بخشی از این قدرت از مولکول‌های اصلی سیر یعنی آلین و آلیناز ناشی می‌شود که در سلول‌های مختلف سیر تازه وجود دارند. اگر قصد دارید از سیر در وعده های غذایی پخته شده استفاده کنید، در آخرین لحظات مراحل پخت و پز سیر را به آن اضافه کنید و یا مقدار اعلام شده در دستور العمل غذا را اضافه کرده و در مرحله آخر پخت و پز مقداری سیر دیگر به آن اضافه کنید. اگر تمایلی به مصرف سیر خام ندارید می‌توانید از مکمل‌های سیر استفاده کنید تا به میزان کافی آلیسین دریافت کنید. 

تقویت سیستم ایمنی بدن

نه تنها آلیسین طعمی متمایز به سیر می‌بخشد بلکه یکی از آنتی اکسیدان‌های قدرتمند در این ماده غذایی است و یک مبارز فوق العاده در برابر باکتری‌ها و قارچ ها محسوب می‌شود در حقیقت سیر طی جنگ جهانی دوم برای کمک به سربازان برای مقابله با قانقاریا استفاده می‌شد سیر چنان قدرتمند است که مکمل‌های آن برای مقابله با گلو درد میکروبی عفونت‌های استاف و حتی باکتری سیاه زخم با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته اند در حال حاضر پژوهش‌های بیشتری درباره سیر جریان دارند و به نظر می‌رسد در درمان عفونت‌های شدید که بدن می‌تواند در برابر برخی داروها و آنتی بیوتیک‌های مشخص مقاوم شده باشد، موثر باشد. 

سلامت قلب

در مبارزه با بیماری قلبی عروقی سیر می‌تواند یک بازیکن کلیدی محسوب شود. بنابر پژوهش جدید دانشگاه UCLA اسانس سیر چند ساله پیشرفت بیماری قلبی را متوقف کرده و در برخی موارد حتی تجمع پلاک عروق را معکوس ساخته است. سیر می‌تواند هموسیستئین یک نشانگر برای بیماری قلبی را کاهش دهد.

بهبود شرایط پوست و پوست سر

ویژگی‌های ضد قارچی سیر چنان قدرتمند هستند که این گیاه اغلب برای درمان آکنه مورد استفاده قرار گرفته و برخی متخصصان گیاهان دارویی بر این باورند که سیر از توانایی درمان شوره سر برخوردار است. 

فشار خون عادی

مطالعات نشان داده اند که خوردن سیر می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند که این شرایط می‌تواند از بروز مسائل سلامت جدی پیشگیری کند. خوردن سیر تولید گاز سولفید هیدروژن را افزایش می‌دهد که به انبساط رگ‌های خونی منجر امکان جریان آسانتر خون را فراهم می‌کند و از این رو فشار کمتری بر آنها برای انجام وظیفه خود وارد میشود. افزون بر تمام موارد ذکر شده در بالا سیر منبع خوبی برای تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند ویتامین C، ویتامین B6 ،منگنز ،کلسیم، آهن و پتاسیم است. 

 

0 نظرات

ارسال نظرات