زندگی به سبک شهدا
زندگی نامه سردار شهید اسماعیل قهرمانی
اسماعیل قهرمانی اردهایی فرزند محبعلی در تاریخ 23 اردیبهشت 1340 در شهر «سراب» به دنیا آمد. خانواده اش در دوران کودکی او به شهر گنبد کاووس مهاجرت کردند. او در شهر گنبد به دبستان رفت و مقاطع ابتدایی را در دبستان «کاووس» و راهنمایی را در مدرسه ی «آرش» و متوسطه را در دبیرستان «ولی محمدی» شهر گنبد با موفقیت گذراند.
خاطرات بعد از انقلاب
اسماعیل قهرمانی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و مقاومت در برابر ضد انقلاب داخلی که دو جنگ داخلی را در شهر گنبدکاووس رقم زدند، با شروع جنگ تحمیلی به سوی جبهه های نبر شتافت و با نیروهای سپاه پاسداران اصفهان که تیپ نجف اشرف را تشکیل می دادند، همکاری کرد و در همان جا بر علیه نیروهای خصم جنگید و بین او، با نیروهای اصفهان صمیمیتی ایجاد شد که غیر قابل وصف است. همچنین در جریان همین دوستی ها بود که با سردارانی چون حاج ابراهیم همت آشنا شد و به وسیله ی او از تیپ نجف اشرف به تیپ 27 محمد رسول الله (ص) منتقل شد. مدتی نیز به عنوان جانشین تیپ 27 محمد رسول الله انجام وظیفه کرد.
خاطرات همرزمانش از شهید اسماعیل قهرمانی
او همپای حاج همت در پاوه بود. در آستانه ی فتح المبین اسفند 1360 گردان انصارالرسول تیپ 27 محمد رسول الله را پایه گذاری کرد و قدرتمندانه توانست تپه های همجوار را آزاد کند، بعد هم در دشت عباس به دشمن تاخت و در مرحله ی سوم سایت و رادار را دور زد و نهایتاً به تعقیب دشمن پرداخت و تا چنانه جلو رفت. در نبرد خرمشهر حماسه آفرید و سپس در عمیات رمضان و بالاخره والفجر مقدماتی جانشین لشکر 27 محمد رسوال الله (ص) را عهده دار بود که به سوی حق شتافت.
اسماعیل قهرمانی در عملیات رمضان به عنوان فرماندهی گردان وارد عملیات شد و به شهادت رسید و جنازه ی مطهرش مفقود گردید.
وصیت نامه شهید اسماعیل قهرمانی:
سعی کنید ساده و بی پیرایه زندگی کنید
در مقابل دشمنان اسلام شجاع باشید و دشمنان در مقابل قدرت اسلام هیچ هستند.
به رهبر معظم انقلاب عشق بورزید و گوش بفرمان ایشان باشید.
نماز را در اول وقت بجای آورید.
نسبت به پدر و مادر خود مهربان باشید.
از خواهران عزیز می خواهم به عشق شهدا حجاب خود را رعایت نمایید.
در مقابل زور گویان بایستید. چه چیزی بهتر از این است که انسان در راه خدا جان دهد.
0 نظرات